Wintertijdchallenge voor Spieren voor Spieren in Naarden

Wintertijdchallenge voor Spieren voor Spieren in Naarden

WintertijdchallengeVoor ons gewone stervelingen is het waarschijnlijk maar een keer per jaar mogelijk om de 5 kilometer sneller te rennen dan Usain Bolt de 100 meter. Dit kan alleen wanneer de wintertijd ingaat tussen 2 uur zomertijd en 2 uur wintertijd. In deze zestig minuten organiseert Spieren voor Spieren in samenwerken met een groot aantal andere organisaties in Naarden de Wintertijdchallenge.

Het programma begint om 0.30 in de nacht van 27 op 28 oktober en wordt gepresenteerd door caberatier Peter Heerschop. Hij zal de deelnemers bij de Lunet opvangen en ze naar het loopparcours, dat verlicht is met fakkels, brengen. Pak uw kans om 60 minuten te sporten (zwemmen of hardlopen) zonder tijd kwijt te raken!

Het evenement wordt georganiseerd ten behoeve van Spieren voor Spieren, een organisatie die het opneemt voor kinderen met een spierziekte. Ze werken onder het motto “gezonde spieren zetten zich in voor zieke kinderspieren”, een motto die voor dit evenement ook goed van toepassing is. Bij dit evenement winnen zowel de deelnemers als het goede doel. Het evenement zal ook op andere plekken in Nederland worden georganiseerd.

Contactinformatie Wintertijdchallenge in Naarden

Loopt u al helemaal warm voor de Wintertijdchallenge? Schrijf je in op de website of door op deze link te klikken.

De mensen die mee willen doen kunnen zich om 0.30 verzamelen bij zwembad de Lunet.

Zwembad de lunet

Amersfoortsestraatweg 16

1411 HD Naarden

 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.