Wijn proeven in Naarden Vesting op het Goois wijnfestival

Goois wijnfestival

Op 29 september kunt u tussen 15.00 en 19.00  terecht in Naarden Vesting voor het Goois wijnfestival. Het festival zal plaatsvinden bij restaurant de Turfloods. Naast het proeven van exquise wijnen, kunt u ook uw keuze maken uit de collectie voortreffelijke wijnen die te koop worden aangeboden.

 

Het festival wordt muzikaal ingekleurd door het trio Frans Ronday met ondersteuning van solisten Tamara Hoekwater (zang) en Jan Verwey (mondharmonica). Dat belooft dus een heerlijke middag te worden.

 

En wanneer u dan net denkt dat het niet beter kan, is het nog belangrijk om te vermelden dat de opbrengsten van het wijnfestival ten goede komen aan de zorgboerderij ’t Werckpaert te Blaricum. Niet alleen kunt u heerlijk genieten van wijn en muziek, u steunt hier ook nog een goed doel mee!

 

’t Werckpaert in Blaricum is een fantastische instelling waar mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking een zinvolle dagbesteding kunnen vinden. Zie voor meer informatie de website: www.werckpaert.nl

 

De kans om een dergelijk goed doel te steunen door middel van een middag heerlijk ontspannen kunt u natuurlijk niet aan u voorbij laten gaan. Het Goois wijnfestival wordt georganiseerd door Kiwanis, een stichting die zich inzet voor goede doelen en vooral bekend is vanwege de organisatie van het Goois Jazzfestival.

 

Contactinformatie van het Goois wijnfestival bij restaurant de Turfloods

Goois Wijnfestival: 29 september van 15.00 tot 17.00 uur.
Toegang: Gratis
Wijn proeven + 3 gangen menu met wijnarrangement (2 glazen) en koffie € 37,50
reserveer: tot 24 september per e-mail: gooiswijnfestival@gmail.com
Aanvang diner 19.30 uur.

De Turfloods

Nieuwe Haven 33
1411 SG Naarden Vesting
Tel: 0356942990
info@deturfloods.nl
www.deturfloods.nl

 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.