Vestival Vocaal

Het laatste weekend van september 2011 staat in het teken van Vestival Vocaal. Vestival Vocaal is een festival dat zich uitbundig zal laten horen in Naarden en omgeving. Het Gooise Vocaal Ensemble heeft de organisatie van dit prachtige koorfestival en de Stichting Amateurkoor neemt de presentatie op zich.

Op twaalf verschillende locaties in Naarden-Vesting zullen in totaal veertig Gooise koren hun prachtige klanken aan het publiek tengehore brengen. Vestival Vocaal is dé ideale afsluiting van het koorseizoen. En zal de echte muziekliefhebber in vervoering brengen. Een uniek korenfestival in Nederland en Naarden mag weer pronken met een muzikaal juweel.

Zelfs de monumentale vestingmuren van de stad Naarden zullen in beroering worden gebracht als deze voltallige koren de keeltjes schrapen. Enkele voorstellingen zijn gratis, maar op verschillende locaties wordt entree geheven. Maar een  kleine bijdrage in de algehele kosten van een dusdanig samenkomst van koor en kunst zal menig bezoeker niet deren.

 Vestival Vocaal

Datum:                    24 september 2011
Locatie:                  Diverse locaties Naarden-Vesting
Aanvangstijd:      12:00uur
Sluitingstijd:         22:00uur
Meer informatie:      http://www.vestival.nl/

  • Note: Het Vestival gemist, er zijn mog veel meer mooie muziek uitvoeringen door het jaar heen, zowel in de Grote Kerk als daar buiten.


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.