Vestingsprint

Vestingsprint Roeiwedstrijd

roeien-vestingsprintNa het succes van de eerste editie in 2014 wordt dit jaar op zaterdag 30 mei 2015 de tweede editie van de Naardense Vestingsprint gehouden. Een uniek ‘City Rowing’ evenement op een van de mooiste locaties van Nederland: de binnengracht van de Vesting Naarden. Bijzonder voor de roeiers door het unieke karakter van de wedstrijd. Bijzonder ook voor de bezoekers en inwoners van Naarden, omdat ze de roeiwedstrijd van heel dichtbij kunnen volgen.

Bijzondere roeiwedstrijd

roeiwedstrijd-afficheDe Vestingsprint is een bijzondere wedstrijd in het centrum van Naarden. Bijzonder voor de roeiers door het unieke karakter: boord aan boord op een drie-ploegenbaan, over 300 meter, met een handicapstart. Dit is een startverschil waarbij de ploegen op basis van de berekende handicap na elkaar starten. De handicapstart zorgt ervoor dat de eerste die over de finish komt ook daadwerkelijk gewonnen heeft! De formule met de handicapstart maakt het daarnaast mogelijk junioren tegen veteranen, dames tegen heren of jongens tegen meisjes te laten starten. En zelfs mixed ploegen kunnen zich inschrijven!

Bijzonder ook voor de bezoekers en inwoners van Naarden, omdat zij deze roeiwedstrijd van heel dichtbij kunnen volgen.

Praktische info over de roeiwedstrijd

roeibaan-NaardenVestingsprint Naarden
Datum: zaterdag 30 mei 2015
Locatie: Thierensweg 1, NAARDEN. Zie de aanduiding van de roeibanen op de luchtfoto.
Aanvang: 12.00 uur
Prijsuitreiking: 18.30 uur op het terras van de soci√ęteit van RV Naarden

Gezellige drukte in Naarden

Onderstaand een promotiefilmpje met beelden van de Vestingsprint van vorig jaar. De gezellige drukte op de wal en de enthousiaste aanmoedigingen van supporters en overig publiek werken erg aanstekelijk.


 

Op dezelfde datum is er ook een jaarmarkt in Naarden, namelijk Jaarmarkt Keversdijk, dus het wordt erg gezellig in Naarden Vesting op zaterdag 30 mei.
 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.