Varende fotoworkshop Naardermeer

Mooiere foto’s maken in de natuur

fotoMaak een boottocht op het Naardermeer en leer onderweg hoe je de mooiste foto‘s maakt van het prachtige landschap en de natuur. Deze fotoworkshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de foto workshops!

Leer hoe je de mooiste foto’s maakt van het prachtige landschap en de natuur

Vanaf Gasterij Stadzigt varen we met een open fluisterboot door het natuurgebied Naardermeer. Tijdens deze boottocht ligt de nadruk op landschaps- en macrofotografie. Met je eigen camera leer je hoe je de natuur en het landschap van het Naardermeer in beeld brengt. De schipper is zelf een ervaren amateurfotograaf en neemt ruim de tijd voor uitleg. Zo leer je hoe je het prachtige natuurgebied vast kan leggen op foto’s en ga je met je camera vol natuurfoto’s naar huis!

Afhankelijk van de tijd in het jaar varen we naar de aalscholverkolonie of de historische eendenkooi van het Naardermeer.

Handig om te weten

Neem anti-muggenmiddel mee! Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken, na een activiteit in de natuur. Tijdens deze workshop varen we met een open boot. Neem daarom warme kleding en/of regenkleding mee. Vergeet je camera en/of verrekijker niet!
Helaas is de boot niet geschikt voor mensen met een rolstoel.
De boottocht is alleen voor volwassenen, niet voor kinderen. Geen honden toegestaan. De workshop is geschikt voor beginnende en gevorderde fotografen.
Vertrekpunt: Naardermeer, Gasterij Stadzigt, Meerkade 2, 1412 AB Naarden

Data en tijden foto workshop

Zaterdag 18 apr 2015 – 08:00 uur tot 11:30 uur – Reserveren
Zaterdag 25 apr 2015 – 08:00 uur tot 11:30 uur – Reserveren
Zaterdag 09 mei 2015 – 08:00 uur tot 11:30 uur – Reserveren

De middag

Na deze leerzame ochtend waarop je ongetwijfeld prachtige foto’s hebt leren maken, kun je de middag nog doorbrengen in Naarden Vesting. Er is een ruime keuze aan gebouwen en musea om te bezichtigen, en uiteraard de vestingwerken. Of ga de stad in naar de winkels en galiers van Naarden. Maak het geheel compleet met een hapje en een drankje en je zult een fantastische dag hebben.

Tip

Of combineer je vaartocht op het Naardermeer met een bezoek aan het Vestingmuseum in Naarden. Met een uitgeprint reserveringsbewijs krijgt je korting op de toegang van het Nederlands Vestingmuseum. In het Vestingmuseum leer je van alles over de vesting Naarden en andere verdedigingswerken in ons land. Er is te zien hoe de vesting gebouwd is en hoe de mensen er leefden en werkten. Je kunt wandelen over het groene dak van het museum en varen door de vestinggracht. Nog meer mooie gelegenheden en plaatsen voor het maken van prachtige foto’s!

 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.