Unicef loop 2011 Naarden-Vesting

De jaarlijkse Unicef loop Naarden-Vesting dit jaar voor het eerst georganiseerd in Naarden-Vesting. Dit jaar is de gehele organisatie in handen van de Lions Club Crailo die de Unicef loop jarenlang mede organiseerde in Laren.

Minimaal 12 basisscholen uit het Gooi zullen meedoen aan dit daverende festijn. De sponsorloop is voor kinderen en door kinderen, en komt de doelstellingen van Unicef tegemoet.

De sponsorloop over het unieke Naardense parcours zal betreden worden door 200 scholieren uit groepen zes en zeven. De vesting en de vestingwallen zullen voor een prachtig achtergrondplaatje zorgen.

Bij de Unicef loop Naarden-Vesting staat het goede doel centraal. Alle deelnemers worden per afgelegd rondje of per afgelegde kilometer gesponsord door hun sponsoren. Dit zijn vrienden, kennissen, buren en uiteraard talloze enthousiaste familieleden die allen vanaf de zijlijn hun kampioen kunnen aanmoedigen.

Aanmelden Unicefloop 2011 Naarden-Vesting

Deelnemers kunnen zich melden bij het voormalig VVV kantoor aan het Dortsmanplein 1b, beter bekend als gebouw de Hoed. Dit is tevens start en finish. Deelnemende lopers kunnen starten vanaf 10:00 uur en er kan gelopen worden tot en met 16:00 uur in de middag.

Unicef zorgt voor een structurele aanpak van honger in de wereld. De wereldwijde organisatie verzorgt verzameling, distributie en educatie op het gebied van voedsel en gezonde voeding. De Unicef Loop 2011 te Naarden-Vesting helpt Unicef haar doelstellingen te bereiken.

Unicef loop 2011

Toegang:Gratis
Datum: Zondag 2 oktober 2011
Locatie: Rond Vesting-Naarden
Start: VVV kantoor aan het Dortsmanplein 1b
Aanvangstijd: 10:00 uur
Meer informatie: Unicef-Loop-Naarden-Vesting

Wil je op de hoogte blijven van alles in Naarden? ga dan naar de Facebook pagina van Naardenvesting.info en druk op de “vind ik leuk” knop.


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.