Tweede Pinksterdag

Wat is leuker?

naar de meubelboulevard op Tweede Pinksterdag, of naar het Foto Festival in Naarden?

Wij vinden de keuze niet zo moeilijk.

FFN2015 tweet

Het Foto Festival, wat geopend werd door Minister Melanie Schultz van Haegen, loopt nog tot 21 juni en trekt bezoekers uit het hele land. Parallel eraan loop Festival-OFF in allerlei locaties in de vesting.

Tweede Pinksterdag

Op maandag 25 mei, tweede Pinksterdag, staat naast de doorlopende foto-exposities op zowel binnen- als buitenlocaties en met het thema Water, water het volgende op het programma:

  • Daniëlle Regout is aanwezig en vertelt over haar werk ‘Water?’ in Bastion Oranje. Dit begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.
  • Er zijn Rondleidingen langs highlights van het festival met een ervaren rondleider om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Aanmelden via info@fotofestivalnaarden.nl of bij het Festivalkantoor. Een rondleiding kost slechts 2 euro per persoon (naast de toegangskaart voor het Festival zelf)
  • Er is een Vestingvaart langs de verborgen schatten van de vesting. Dit Arrangement aan te schaffen op het Festivalkantoor of via info@fotofestivalnaarden.nl.

ffn2015-buitenHet FotoFestival Naarden wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van meer dan honderd vrijwilligers en vindt elke twee jaar plaats. Het toont een overzicht van actuele ontwikkelingen in de Nederlandse fotografie. Het festival geniet wereldwijde bekendheid en is een belevenis voor iedereen die van fotografie houdt. Wekenlang is Naarden een bruisende ontmoetingsplaats voor fotografie-professionals, -amateurs en -liefhebbers. Op deze unieke locatie kunnen de bezoekers op loopafstand diverse stijlvolle expositieruimtes kunnen bezoeken, en de buitenlocaties zijn integraal onderdeel van het festival.

Festivalcafeterras
Daarnaast zal het gezellig toeven zijn in het pop-up café Festivalcafé en in de vaste horecagelegenheden van Naarden.

 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen, Fotofestival Naarden

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.