Stadswandeling Naarden

Stadswandeling Naarden

Stadswandeling Naarden

Bent u benieuwd naar de stad Naarden en de geschiedenis? Dan is er een fantastische oplossing voor u, er is namelijk een leuke en interessante Stadswandeling met gids beschikbaar! Dit gebeurt elke derde zondag van de maand en wordt georganiseerd door De Werkgroep Vestingstad. In de Stadswandeling krijg je meer te weten over de stad Naarden en zelfs een stukje over Vestingwal. Het is een erg interessante wandeling met veel informatie, het is een aanrader als u geïnteresseerd bent in geschiedenis of gewoon van een lekker eindje wandelen houdt. Deze boeiende wandeling is zeker een aanrader, sluit dus gezellig aan bij de groep en geniet van de wandeling.

De wandeling vindt plaats op 16 november en begint om half één, in de middag natuurlijk. De Stadswandeling begint bij het Ruysdaelplein. Meelopen met de wandeling kost maar drie euro voor volwassenen en twee euro voor kinderen tussen de zes en de twaalf jaar oud. Reserveren is niet mogelijk, als u maar op tijd klaar staat bij de startlocatie. U kunt dus altijd aansluiten! De Stadswandeling duurt ongeveer 75 minuten, dat is een fijne tijd om even lekker te wandelen maar niet te lang. Er wordt rekening gehouden met iedereens tempo en er wordt voor gezorgd dat iedereen een fijne tijd heeft.

 

Het is ook mogelijk om een Stadswandeling op afspraak te krijgen met een eigen gids. Dit kost 60 euro in totaal, dat is voor maximaal twintig personen. Bij de algemene wandeling is er geen capaciteit. Op verzoek bij deze eigen gids kunt u ook naar de toren van de Grote Kerk om te genieten van een fantastisch uitzicht over het gooi, wat een mooi plaatje!

Over Stadswandeling Naarden

Dus heeft u een zondag vrij en wilt u lekker een eindje wandelen, met de kinderen, vrienden of andere familieleden bent u altijd van harte uitgenodigd voor deze geweldige Stadswandeling. Er staat een fijne tijd op u te wachten vol informatie en gezelligheid, het is zeker een keer het proberen waard. Het is maar drie euro voor volwassenen en twee euro voor kinderen, dat is een koopje voor een leuke Stadswandeling vol geschiedenis. De wandeling wordt altijd boeiend en interessant gevonden.

Mocht u na de wandeldeling trek hebben gekregen kunt u natuurlijk altijd terecht bij een van de vele restaurantjes en cafés die de Vesting rijk is.
Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.