Slotvoorstelling Naardens Podium ‘Kortsluiting’ in Bastion Oranje

Slotvoorstelling Naardens Podium ‘Kortsluiting’ in Bastion Oranje

KortsluitingOp zaterdagavond 3 november om 20.30 en op zondagmiddag 4 november om 14.00 kunt u in Bastion Oranje in de Naarden Vesting genieten van de slotvoorstelling van het Naardens Podium: Kortsluiting. Kortsluiting is geschreven door Haye van der Heyday en zal worden uitgevoerd door Troika Toneel.

Kortsluiting gaat over een charmante oude man, Victor genaamd, die probeert zijn toenemende dementie te verbergen. Hoe reageren zijn echtgenote, dochter en buurvrouw? Met Kortsluiting benaderd van der Heyden deze heftige problematiek op een ontwapenende en soms zelfs komische manier.

In het stuk kunt u de acteerprestaties van Dick Nijman, Monique Senft, Marijke van Roekel en Phyllis Buijsman bewonderen. Het stuk wordt geregisseerd door Corien Ottes. Het belooft met dit indrukwekkende stuk op deze bijzondere locatie een memorabele avond te worden in de Naarden Vesting. Mis dit dus zeker niet!

Uw bezoek aan de voorstelling kunt u combineren met een leuk dagje op de vesting, waar u kunt genieten van bijzondere winkels en eetgelegenheden.

Contactinformatie slotvoorstelling Naardens Podium: Kortsluiting

Kaarten voor Kortsluiting kosten 8.50 incl. een heerlijk kopje koffie of thee.

Vanwege de zeer beperkte ruimte in Bastion Oranje is reserveren noodzakelijk. Reserveren kan op:

www.naardenspodium.nl

of door te mailen naar: reserveer@naardenspodium.nl

Kijk ook even op de website van Troika toneel voor meer informatie: www.trojkatoneel.nl

Bastion Oranje

Oostwalstraat 4

1411 RM Naarden


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.