Rondleidingen Foto Festival

Rondleiding Foto Festival

ffn-rondleidingenBezoekers van het Foto Festival kunnen op weekenddagen en feestdagen deelnemen aan rondleidingen langs de highlights van het Festival. De rondleiders zijn er speciaal voor opgeleid, en geven toelichtingen op de tentoongestelde werken. Er kunnen uiteraard ook vragen gesteld worden. De rondleiding duurt ca. 1 uur.

Na de rondleiding is het mogelijk om de bezochte locatie nogmaals te bezoeken met hetzelfde ticket, om niets te hoeven missen.

Data en tijden

fotofestival-water-logoDe rondleidingen worden gehouden, steeds om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur, op de volgende dagen:

 

Zondag 17 mei    Zaterdag 6 juni
Zaterdag 23 mei Zondag 7 juni
Zondag 24 mei (1e Pinksterdag)    Zaterdag 13 juni
Maandag 25 mei (2e Pinksterdag)    Zondag 14 juni
Zaterdag 30 mei Zaterdag 20 juni
Zondag 31 mei Zondag 21 juni

 

Een rondleiding kost € 2,00 p.p. en kan alleen geboekt worden in combinatie met een dagkaart. Het is dus niet mogelijk om alleen een rondleiding te boeken! Aanmelden hiervoor kan op het Festivalkantoor. De groepsgrootte per rondleiding/rondleider bestaat uit maximaal 15 bezoekers.

Het is ook mogelijk om zich als groep aan te melden, waardoor de groep een eigen rondleiding krijgt. Doe dit ruimschoots van tevoren om teleurstelling bij de kassa te vermijden. Want vol is vol.

Lees hier meer over de andere activiteiten tijdens het FotoFestival Naarden 2015, en over Festival-OFF.


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.