Restaurant La Caserne Blanche

Eten in de kazerne, lijkt op het eerste gezicht niet zo appetijtelijk, echter in Naarden-Vesting krijgt de gast de mogelijkheid om luxe te lunchen en te dineren op dezelfde plaats als waar jaren geleden de garnizoenssoldaten van Naarden hun rantsoen oppeuzelden.


La Caserne Blanche

Ingebouwd in de stadswal aan het Adriaan Dortmans Plein ligt het nieuw geopende Restaurant La Caserne Blanche (voormalig Promers).  De onlangs doorgevoerde verbouwing is het restaurant ten goede gekomen. De monumentale entree leidt u tot in de kern van de voormalige kazerne. Prachtig gewelfde plafonds, een luxe maar modern interieur en een geheel nieuwe open keuken biedt de gast waar hij voor komt. De intieme sfeer is ronduit uniek te noemen.

Patron en cuisinier Albert Moorlag verwelkomt zijn gasten met een gulle glimlach en weet dat zij onder zijn hoede zullen genieten. De uitgebreide wijnlijst wordt ook door hem verzorgd.

De Franse keuken van La Caserne Blanche

De lichte Franse mediterrane keuken werd samengesteld door chef de cuisine Ayt Erdogan, die keer op keer zijn gasten weet te verrassen met zijn culinaire hoogstandjes. Het motto van dit restaurant is “als het maar vers is.” De keuken wordt gevoed met verse producten van lokale leveranciers, waardoor de gasten op de beste kwaliteit kunnen rekenen.

Het restaurant bevat een gezellige borrelhoek waar gasten voor of na de maaltijd genoeglijk samen kunnen zijn. In de zomer wordt het terras in de Promerstuin geopend en private dining behoort ook tot de vele mogelijkheden van het Restaurant La Caserne Blanche.

Het restaurant heeft voldoenden parkeergelegenheid voor de deur.

La Caserne Blanche

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag lunch en diner
Zondag op aanvraag
Keuken: klassiek Frans & mediterrane school
Telefoon: 035 694 25 87
Adres:
Adriaan Dortsmanplein 3
1411 RC Naarden-Vesting
E-mail: info@lacaserneblanche.nl

Voor meer informatie is het aan te bevelen om eens een kijkje te nemen op de website:

www.lacaserneblanche.nl


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Eten en drinken DB

Comments are closed.