Programma Fotofestival Naarden

Fotofestival Naarden behoort tot één van Nederlands bekendste fotofestivals en heeft zelfs internationale allure, en trekt daarmee ook buitenlandse gasten en bezoekers aan.

Tientallen Nederlandse fotografen zullen hun werk ook dit jaar weer tentoonstellen. Buiten de fototentoonstellingen op binnen- en buitenlocaties zal er ook dit jaar gezorgd worden voor diverse aan fotografie gerelateerde activiteiten. Tevens vindt ook dit jaar het Fotofestival Off plaats. Off is een festival binnen een festival. Fotofestival Naarden biedt het beste dat Nederland op fotogebied te bieden heeft.

Het jaarlijkse fotofestival van Naarden wordt in mei en juni  georganiseerd en zo ook dit jaar. Stichting Fotofestival Naarden verzorgt de invulling van het programma met medewerking van de gemeente Naarden, de plaatselijke middenstand en vele vrijwilligers. Het dagblad de Volkskrant is partner van het festival.

Pim Westerweel, een bevlogen Naardens fotograaf, lanceerde het idee in de late jaren tachtig om een fotofestival in Naarden te organiseren. En onder Pims toeziend oog werd de allereerst fototentoonstelling Naarden in 1989 geopend.

Sinds 1989 heeft stichting Fotofestival Naarden gebouwd aan de bekendheid en het succes van de fototentoonstelling. Vanaf 2001 heeft men een thema gekoppeld aan de tentoonstelling om het geheel meer richting te verschaffen. Het thema dit jaar is “Let”s face it ”

 

Programma Fotofestival Naarden

 

Mike Roelofs op het Fotofestival Naarden

Foto: Mike Roelofs, Fotofestival Naarden

Het Fotofestival Naarden zal dagelijks geopend zijn van 21 mei 2011 tot en met 19 juni 2011. Alle dagen zijn de vrijwilligers in de weer om alle locaties te onderhouden en zelfs de zon- en feestdagen zullen de deuren tot dit festival geopend zijn.

Maandag t/m donderdag
11.00 – 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag
10.00 – 18.00 uur
Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag
10.00 – 18.00 uur

 

Locaties Fotofestival Naarden

Het Fotofestival Naarden wordt gehouden op diverse locaties, en is verspreid over Vesting-Naarden. Dat maakt het ook een goede gelegenheid om de stad Naarden beter te leren kennen, en langs alle bezienswaardigheden te wandelen terwijl u van de ene naar de andere tentoonstellingslocatie loopt.

 

Toegangskaarten

De dagkaarten voor de fototentoonstelling Naarden zijn te verkrijgen aan de deur op elke locatie of op het stichtingskantoor. De kosten van een dagkaart zijn €15,00.

 

Korting op toegangskaarten

Kinderen tot en met 14 jaar zijn gratis en houders van een geldig CJP, museumkaart, leden fotobond, studenten kunstacademie, studenten fotoacademie en de studenten van de fotovakschool genieten allen een kassakorting van €2,50 op een dagkaart die geldig is op alle locaties. Tevens is er een groepskorting van 15% voor groepen van 20 personen en meer.

 

FotoFestival Naarden

tel: 0031-(0)75-6211062
mob: 0629537739
fax: 0031-(0)75-6164352
email: info@fotofestivalnaarden.nl
Website: www fotofestivalnaarden.nl


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.