The Upper Deck

The Upper Deck

is gevestigd in Waterfront Naarderbos. Vanaf de bovenste verdieping van het riant opgezette gebouw heeft u een vrij uitzicht van ruim 20 kilometer over het Gooimeer.
upperdeckThe Upper Deck is de locatie waar alles aan gedaan wordt om uw zintuigen te stimuleren. Zo zijn het de etherische oliën die via luchtkanalen uw reukzin amuseren, de uitstraling van de ruimtes alsmede het uitzicht die uw zicht verblijden, de trendy culinaire versnaperingen van de chef die uw smaakpapillen een boost geven en het B&O surround systeem voor het gehoor. Deze facetten maken een klein deel uit van het grote geheel waardoor u bij The Upper Deck een sensationeel gevoel beleeft! The Upper Deck is onlangs geheel gerestyled door Eric Kuster.
 In deze ruimte kan er een borrel, lunch, diner of vergadering worden gegeven.

Het aangrenzende terras is voorzien van staan tafels en luxe loungesets. Op het terras staat een Borretti barbecue waar de chef de lekkerste gerechten klaarmaakt. Naast een BBQ kunt u ook genieten van heerlijke walking dinners en sit down dinners.


The Upper Deck is in vele opzichten uniek. Gevestigd in Waterfront Naarderbos biedt deze stijlvolle locatie een uitzicht van ruim tien kilometer over het Gooimeer. Door de bijzondere uitstraling, bereikbaarheid, uitstekende parkeermogelijkheden en de focus op kwaliteit is The Upper Deck binnen enkele jaren een begrip geworden in Midden-Nederland. Naast een multifunctionele ruimte en een aansluitend dakterras, beschikt The Upper Deck over ‘The Tastingroom’, ‘The Theatre’ en ‘The Arena’. Hiermee biedt deze locatie alle ruimte voor diners, vergaderingen, borrels en feestjes.

The Tastingroom
upperdeck-theatreis een inspirerende ruimte met uitzicht over de grens van golfclub Naarderbos. Deze ruimte is zeer geschikt voor vergaderingen, diners en brainstormsessies. Intimiteit staat voorop bij deze ruimte, zo dat hier uw eigen verse bonen koffiemachine tot uw beschikking heeft en u kunt plaatsnemen op witte luxe lederen stoelen. Deze ruimte is van audio visuele middelen voorzien.

The Theatre
is geschikt voor presentaties, workshops en creatieve sessies voor groepen vanaf 20 personen. Deze ruimte is voorzien van vele audio visuele middelen. De centrale ligging en voldoende parkeerplaatsen maken de locatie zeer goed bereikbaar.Reacties

Reacties

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.