Silkbloom

Silkbloom Marion van der Mast

Silkbloom

Marion van der Mast – zijden bloemen en decoraties

Silkbloom Marion van der MastCreatie van zijden boeketten en plantendecoraties, aangepast aan uw eigen omgeving in door het atelier of door uzelf geleverde potten of vazen. Voor woonhuis of kantoor.

  • Zijden bloemen en planten
  • Potten en vazen
  • Decoraties
  • Gespecialiseerd in Kerstdecoratie
  • Wereldwijde levering

Winkel-atelier geopend op donderdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00. Andere dagen op afspraak. Belt of e-mailt u gerust voor een afspraak.

Sinds 1982

Marion van der Mast begon haar onderneming in 1982 toen zij met haar gezin in Londen woonde. Omdat verse bloemen in Londen duur zijn, begon zij met het maken van zijden boeketten voor zichzelf en voor vrienden. Dit bleek zeer succesvol en al snel richtte zij haar bedrijf op, dat boeketten leverde aan privépersonen, kantoren, ambassades en andere instellingen.

Toen het gezin in de jaren ‘90 naar Nederland terugkwam, zette Marion haar bedrijf onder de naam ‘In de Berken’ voort vanuit haar atelier in haar huis in Bussum. Daar hield zij haar jaarlijkse Lente- en Kerstshows, bezocht door duizenden bestaande en potentiele cliënten en belangstellenden.

Naarden Vesting

Silkbloom zijden bloemen Marion van der MastEind 2012 opende Marion haar winkel in Naarden Vesting waar ook haar atelier gevestigd is. Daar organiseert zij nog steeds haar traditionele jaarlijkse Lenteshow en Kerstshow. Ook houdt Marion shows in andere Europese landen.

Gespecialiseerd in zijden bloemendecoraties

Marion van der Mast creëert boeketten aangepast aan het interieur van woonhuizen, kantoren, ambassades en theaters over de hele wereld. Dit doet ze met zijden bloemen en planten die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Door haar constant grote voorraad van vele soorten bloemen en planten is Marion in staat om boeketten maken voor ieder doel en elk seizoen.
 

Silkbloom
Marion van der Mast – zijden bloemen en decoraties

Pastoorstraat 18
1411 SE Naarden
 


Reacties

Reacties

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.