Porta Romana

Porta Romana

is een winkel met een oude uitstraling waar kroonluchters, aankleding van de ruimte en muziek zorgen voor rust en gastvrijheid, op niveau voor iedereen.

porta-romana-collectieHet assortiment bestaat uit veel cadeauartikelen, zoals Vietnamees aardewerk, bronzen beelden, spiegels, haardschermen en oude Engelse voorwerpen zoals theepotten, visbestek, suikerstrooiers…


Maar ook kleine artikelen zoals boekenleggers, sierkurken, tas houders en loepen van jade en hoorn. En natuurlijk een groot assortiment sieraden, colliers, armbanden van Rose kwarts, lapis, versteende bamboe, enz. Allemaal uit eigen atelier.
porta-romana-collectie1

Bij deze cadeauartikelen is ook de verpakking belangrijk als bijdrage aan de sfeer en ambiance van de winkel, waaraan dan ook veel aandacht wordt besteed.

Daarnaast worden interieurartikelen getoond, om tot de gewenste uitstraling te komen. Denk hierbij aan oude kasten, eet-en salontafels, bontspreien, kelemkussens, schilderijen, boeddha’s…

Uit eigen atelier: lampenvoeten.

Kortom, artikelen die je niet zo snel ergens anders tegenkomt. Door dit alles is Porta Romana een winkel met een unieke uitstraling.

Porta Romana
Cattenhagestraat 21
1411 CR Naarden-VestingReacties

Reacties

Comments are closed.