mixit-naarden

MiXit

is al 11 jaar een populair restaurant in Naarden-Vesting en omgeving. Mixit staat voor eten met variatie. U kunt er terecht voor simpel en eenvoudig, tot luxe en uitgebreid.

Restaurant MiXit staat voor eten met variatie, met een knipoog naar diverse keukens. Van de Franse tot Italiaanse stijl en van de Spaanse tot Japanse stijl. Men vindt het heel belangrijk om een menu te serveren met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij het 3-gangen keuzemenu van MiXit kunt u kiezen uit zes verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Daarnaast heeeft men de miXit specials met de eigen klassiekers zoals salade coquilles met truffelmayonaise en de BentoBox gevuld met heerlijke Aziatische specialiteiten.In de keuken wordt gegrild op de Big Green Egg. Hierop bereidt men voor u een heerlijke entrecôte, rib-eye, tournedos of de wissellende ‘Big Green Egg special of the day’. De steaks worden geserveerd met salade, frites en mayonaise en keus uit diverse sauzen zoals Café de Paris-, peper-, Roquefort, rode wijnsaus of kruidenboter.

mixit-naarden2In de zomer van 2014 heeft het restaurant een complete metamorfose ondergaan. Alles is lekker opgefrist. Nieuwe tafels bedekt met paars/wit tafellinnen, zwarte leren banken en muurschilderingen met een combinatie van kunst en met graffiti. In de gezellige bar kunt u voorafgaand aan het diner een drankje drinken of indien gewenst de maaltijd nuttigen.

Restaurant Mixit
Sint Annastraat 3
1411 PE NaardenReacties

Reacties

Comments are closed.