Lokaal

Lokaal Naarden

Lokaal

Wijn en Eten staat voor verfijnd ambachtelijk eten in een ongedwongen sfeer. Dat is Lokaal. Geinspireerd op het ‘table d’hote’ biedt Lokaal een 3 gangen menu. Dit wisselt minimaal wekelijks en wordt samengesteld met de mooiste (seizoens)producten, die de markt op dat moment te bieden heeft. Chefkok Rogier Nieuwenhuis kookt vanuit de Italiaanse traditie, maar ook Franse en Mediterrane smaken en recepturen beïnvloeden zijn keuken. Ambacht, traditie, liefde en kennis voor het product vormen zijn basis. Bevlogenheid en creativiteit maken zijn gerechten af, in al hun puurheid en eenvoud. Dagelijks bakt hij zijn eigen brood en koekjes. De producten van Lokaal Wijn en Eten zijn waar mogelijk biologisch en de vis duurzaam. De (variabele) Italiaans/Franse wijnkaart is met zorg samengesteld en bevat wijnen van veelal kleine (vaak biologische) wijnboeren.Wilt u met een grote of kleine groep bij Lokaal eten? Dat kan. Op de eerste verdieping is een knusse ruimte waar u besloten – maar met het geroezemoes van het restaurant op de achtergrond – met elkaar kunt eten en drinken.

Geen diner, wel een drankje en een klein hapje? Ook borrels & feestjes hou je gezellig bij Lokaal boven. Mogelijke borrelhapjes worden vooraf met elkaar besproken.

Ook vergaderingen in combinatie met eten & drinken, of workshops & proeverijen… het kan allemaal in ongedwongen sfeer bij Lokaal.

Lokaal – Wijn & Eten
Pastoorstraat 2
1411 SE NaardenReacties

Reacties

Comments are closed.