Limes

Restaurant Limes

In het hartje van de sfeervolle Naardense vesting vindt u Brasserie & Rotisserie Limes.


limes2Limes is een gezellig en eerlijk restaurant, Naarden Vesting waardig! De inrichting en sfeer zijn die van een brasserie. Frans, veel licht, eigentijds, laagdrempelig en toegankelijk. Als je binnenkomt, voel je je direct thuis. U kunt bij Limes de hele dag door eten en drinken… en alle wijnen worden ook per glas geschonken. U kunt dus rustig lunchen (van 1 april tot 1 november) of borrelen met wat kleine hapjes, en zo lang blijven als u wilt. Binnen, op de ca 70 zitplaatsen, of buiten op het intieme terras onder de imposante toren van de Grote Kerk. De muziek is modern, maar rustig en niet overheersend.


Keuken
limes1Limes heeft een open keuken met een fraaie Franse Rotissol, een grote staande grill, waarin de chef diverse hoofdgerechten bereidt. Bij Limes kookt men ‘bewust’. Dat wil zeggen dat bij de keuze van de ingrediënten op gelet wordt wat goed is voor dier, mens en milieu. Men werkt liefst met seizoensgroenten uit de regio en ook het vlees en gevogelte komt bij voorkeur uit Nederland. Kortom, bij Limes doen ze hun best om de ‘carbon footprint’ zo beperkt mogelijk te houden. Ook de huiswijnen zijn biologisch en komen niet van overzee. De prijzen bij Limes Restaurant Naarden zijn scherp.

Podium
Limes biedt een zondagmiddag in de maand een podium aan artiesten uit de omgeving. Cabaret, klassieke muziek, jazz, alles kan aan bod komen. Tijdens de optredens serveert Limes, behalve de lunch- en dinerkaart een High Tea. Voor dit laatste moet je je wel van te voren aanmelden.
 

Restaurant Limes
Cattenhagestraat 9
1411 CR Naarden-vesting

Openingstijden
dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 24.00 uurReacties

Reacties

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.