Lan Tin

Restaurant Lan Tin Naarden

Lan Tin

is innovatief, modern, culinair en gastvrij. Het zijn de kernwoorden die Lan Tin karakteriseren als een groots begrip. Al meer dan twintig jaar lang presenteren dit restaurant verrassende creaties. Authentieke en vernieuwende gerechten op een moderne wijze geserveerd. Samen met een uitgebreide selectie van topwijnen Restaurant Lan Tin Naardenzorgen zij voor een optimale smaaksensatie.

Waan u in het verre oosten en ervaar de ambiance van modern Azië onder het genot van een smaakvol gezellig diner.
U bent van harte welkom, graag tot ziens in Lan Tin.

Driegangenmenu
Dit 3-gangenmenu, bestaande uit diverse kleine gerechten van hoog niveau, wordt zorgvuldig door de chef-kok samengesteld. Het menu is verfijnd en aangevuld met culinaire gerechten met speciale voedzame Chinese kruiden. Op deze manier kunt u kennis maken met de nieuwe gerechten van Lan Tin die naast de vertrouwde gerechten op de menukaart staan.

De chef-kok is voortdurend op zoek naar innovatieve en geraffineerde smaakcomposities waardoor het menu dan ook regelmatig varieert. Zo kunt u altijd genieten van de meest nieuwe, veelzijdige, maar vóóral culinaire gerechten.

Afhalen en catering
De afhaalservice van Lan Tin staat bekend als een van de meest gerenommeerde Chinese afhaalservices van Het Gooi. Deze biedt vriendelijke, snelle service en topkwaliteit eten. Als u weinig tijd heeft kunt u ook vooraf uw bestelling telefonisch doorgeven en op het gewenste tijdstip ophalen.
Catering is bij Lan Tin ook mogelijk vanaf 30 personen.

Restaurant Lan Tin
Lambertus Hortensiuslaan 38 C
1412 GW NAARDEN


Reacties

Reacties

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.