Kinderfeestje Vestingmuseum

Vestingsoldaten, heksen, ridders

sprankelriddersJe kinderfeestje vieren bij het Vestingmuseum, een locatie die toch al tot de verbeelding spreekt, en dan ook nog een themafeestje met verkleedkleren en een spannend spel. Wat dacht je van een feest met vestingsoldaten, ridders, piraten, heksen of prinsessen?

Boek een verkleedkist en speel je spel op het bastion van het Vestingmuseum. Dat wordt een spannend en extra cool feestje!

Enkele voorbeelden van de thema’s en verkleedkisten:

Ridders

Inhoud verkleedkist: Ridderkostuums voor 8 ridders met zwaarden, schilden en helmen, aankleding voor de locatie, tafelkleed, decor voor aan de muur, verhaal met spelletjes en alle benodigdheden voor de spelletjes.
Het feest: Het feest start met het voorlezen van het sprookje. Daarna wordt er een echt riddertoernooi georganiseerd, waarna ze uiteindelijk als ridder geslagen worden. Zullen ze de koning kunnen helpen de prinses te bevrijden?


Heksen en tovenaars

sprankelheksenInhoud verkleedkist: Heksenjurken, heksenhoeden, neuzen en bezems, schmink, aankleding voor de locatie zoals heksenslingers van stof, tafelkleed, spinnen, vleermuizen, heksenketel met 3-poot en een zwarte kat, verhaal met spelletjes en alle benodigdheden om de spelletjes te kunnen uitvoeren.
Het feest: De tovenaar Merlijn is zijn toverkracht kwijt. Kunnen de kinderen heksjes worden en zo een speciale toverdrank voor de tovenaar maken? Na het spelen van de spelletjes staan ze als echte heksjes rond de toverketel vol spanning te kijken of de toverdrank is gelukt…

Prinsessen

Inhoud verkleedkist: Prinsessenjurken voor 8 prinsesjes, fluwelen capejes, stoffen muiltjes, kroontjes met gouden sterren, toverstafjes en schmink, aankleding voor de locatie zoals goud en roze tafelkleed, stoffen slingers, kikkers, gouden sleutel, toverstafjes van hout.
Het feest: Het feest start met het voorlezen van een spannend sprookje dat de kinderen meeneemt naar de wereld van koningen en prinsessen. Aan de hand van spelletjes worden ze zelf steeds meer prinses en kunnen de koning helpen de schatkist te vinden. Er is alle ruimte voor eigen fantasie en ideeen.

Reserveren

De verkleedkisten met bijbehorende spelletjes kunnen worden geboekt bij Sprankel Verkleedkisten, de locatie bij het Vestingmuseum in Naarden. Wordt een vestingsoldaat, een heks, een ridder, een prinses, op je eigen feest. Veel plezier!Reacties

Reacties

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.