Wapen van Naarden

Het Wapen van Naarden

De vesting Naarden is altijd al een toevluchtsoord geweest, hongerige magen en dorstige kelen moeten ook hier gevuld worden. Taveerne Het Wapen van Naarden aan de Cattenhagestraat 28 is daarvoor nu net de geschikte plek.

Naarden Vesting met haar bewoners en bezoekers heeft het hart gestolen van ‘Het Wapen van Naarden’. Kwaliteit, service, humor en gezelligheid maken dat iedereen zich er thuisvoelt. Een bezoekje aan Het Wapen van Naarden brengt u op de hoogte van de evenementen, de culturele Vesting-evenementen, de vestingroddels en nog veel meer.

Feesten en recepties worden in het Wapen van Naarden georganiseerd zoals u het wilt.

Bob & Peggy Pels, een Amsterdams horeca echtpaar in hart en nieren, wat een indrukwekkende staat van dienst heeft in de horeca, zowel aan de kust als in Amsterdam als in Naarden Vesting. Het gezin woont nu al jaren in Naarden, en Bob en Peggy hebben in de ‘Doelen-tijd’ hun hart aan Naarden verloren. Ze zochten een zaakje in Naarden, maar er was lange tijd niets te koop, of niet te betalen. Uiteindelijk hebben ze Het Wapen van Naarden gevonden en het past als een handschoen en voelt als thuis. Het enige goede gevoel wat ze ook op de gasten willen overbrengen.

Het Wapen van Naarden is open van 15.00 tot 01.00 uur en het terras van 15.00 tot 22.00 uur.

Het Wapen van Naarden
Cattenhagestraat 28
1411 CV NaardenReacties

Reacties

Comments are closed.