Eetcafe Het Hert naarden

Het Hert

Het Hert is gelegen aan Cattenhagestraat en gevestigd in een gezellig pand dat dateert uit 1630. Het eeuwenoude pand staat op de lijst van Rijksmonumenten. Het Hert is het oudste horeca etablissement in Naarden-Vesting en een begrip in het Gooi en omstreken voor heerlijk en betaalbaar uit eten.

Uiteten is genieten bij Het Hert in Naarden-Vesting

Bent u op zoek naar een goed restaurant in het Gooi waar u heerlijk kunt eten? Dan is Het Hert in Naarden-Vesting écht iets voor u! Hier is iedere lunch, ieder diner en zelfs iedere hap een waar genot. Niet alleen vanwege de heerlijke gerechten en uitgebreide menukaart, maar ook vanwege de unieke locatie, het enthousiaste personeel, de uitstekende kwaliteit en de scherpe prijzen. Uiteten bij Het Hert is een échte beleving.


Het Hert sinds 1630

Het restaurant bestaat al sinds 1630 en is een prachtig rijksmonument. Tijdens uw bezoek aan Naarden-Vesting (één van de best bewaarde vestingsteden van Europa) is het dan ook zeker de moeite waard om eens langs te komen bij Het Hert. En u bent zeker niet de eerste: Het Hert wordt al honderden jaren bezocht door gasten uit het Gooi én de wijde omtrek.

Binnen én buiten

Bij Het Hert geniet u niet alleen binnen, maar ook buiten van uw gerecht, de lekkerste wijnen en heerlijke bieren. U kunt er kiezen uit de prachtige en lichte serre, een gezellig ‘bruin café’ en een groot en zonovergoten buitenterras met maar liefst tachtig plekken. Het Hert biedt dus keuzemogelijkheden genoeg! De serre heeft een mooi uitzicht op het terras en u kunt er genieten van de eerste zonnestralen. Natuurlijk met een heerlijk glas wijn, kop koffie of gebakje in de hand.

Uitgebreide kaart

Wanneer u bij Het Hert komt lunchen of dineren, kunt u onder andere kiezen uit een heerlijk én betaalbaar driegangenmenu naar keuze. Dit menu wordt vrijwel iedere maand vernieuwd. Daarnaast staat Het Hert bekend om haar heerlijke seizoensproducten van zeer hoge kwaliteit. Vaste klanten van Het Hert zijn verder unaniem lovend over de heerlijke sliptong, de klassieke saté ‘Het Hert’ en onze beroemde Tournedos Rossini. Wist u ook dat kinderen alle gerechten van Het Hert voor slechts de helft van de prijs kunnen bestellen? Kom dus vooral eens langs met het hele gezin!

Kwaliteit bij Het Hert

Het Hert heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan. Als gast van Het Hert ziet u dat onder andere terug in de prettige service, forse porties voor een betaalbare prijs, vrolijk personeel, hygiëne én natuurlijk het prachtige monumentale pand.

Eetcafe het Hert
Cattenhagestraat 10
1411 CT NaardenReacties

Reacties

Comments are closed.