Het Arsenaal

Arsenaal Naarden

Het Arsenaal

is Nederlands meest toonaangevende concept store op gebied van interieur, design, fashion, food, lifestyle & beauty.

Gebouwd in 1688 en rigoureus onder handen genomen door des Bouvrie in 1993, verrast het Arsenaal al bij binnenkomst.
Vernieuwing staat centraal in dit eeuwenoude pand. Jan en Monique des Bouvrie creëerden hier ruim 20 jaar geleden het totaalconcept op gebied van wonen.

Baden, verlichting, designmeubelen, keukens, zonwering, audio en video, lederen en houten vloeren, een luxe beauty salon, kapper, juwelier en modewinkel, tandheelkundige praktijk, interieur accessoires, de langste boekenkast ter wereld van maar liefst 44 meter lang en natuurlijk heerlijk eten & drinken in de gezellige brasserie met binnentuin. Veel producten kunnen op maat worden gemaakt en ook voor persoonlijk advies en begeleiding van projecten ben je bij Het arsenaal aan het juiste adres!

Projecten

Arsenaal Projecten NaardenProjecten Het Arsenaal is de verzamelnaam van de negen woon-gerelateerde bedrijven die zich bevinden in Het Arsenaal. Wij zijn gespecialiseerd in badkamers, interieur advies, beeld en geluid, verlichting, wand- en raambekleding en vloeren. Je kunt bij ons terecht voor turn key-projects: Vanaf de ontwerp tafel tot complete inrichting van je woning.

Conceptstore for design ‘Het Arsenaal’
Kooltjesbuurt 1
Naarden
 


Reacties

Reacties

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.