Gasterij Stadzigt

Gasterij Stadzigt

Gasterij Stadzigt is de plek om lekker te eten en te drinken, te genieten van de natuur en elkaar te ontmoeten. Een verborgen parel, ingeklemd tussen Amsterdam en ´t Gooi en op een steenworp afstand van Amersfoort en Utrecht. Een goed bereikbare locatie ook, dichtbij Naarden Vesting, waar gastvrijheid en service voorop staan. In de nabije omgeving kunt u fantastische wandeltochten maken of een boottocht over het Naardermeer.

Restaurant

Gasterij Stadzigt Naarden, bij het NaardermeerGasterij Stadzigt staat garant voor puur genieten. Eerlijke producten van eigen grond en uit de streek. Dat zijn de uitgangspunten van de menukaart van Gasterij Stadzigt. De pure smaak van de biologische ingrediënten staat voorop. In het restaurant aan het Naardermeer bereidt men voor u op ambachtelijke wijze en met passie de heerlijkste gerechten en hapjes.

Men serveert koffie en taart, een ontbijtje, een landgoedlunch of een high tea, pannenkoeken voor de kleintjes en dagelijks wisselende warme maaltijden. U kunt aanschuiven aan de grote houten leestafel of genieten in de moestuin. Als het kouder gaat worden, brandt de houtkachel en kunt u onder het genot van een hapje en drankje genieten van dit schouwspel.


Winkel Puur Genieten

stadzigt gasterij winkelBreng ook vooral een bezoek aan de winkel. Er is een eerlijk en gevarieerd aanbod. Stadzigt bekommert zich om het milieu en er wordt bewust gekozen voor de drie P’s van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: People, Planet en Profit. Bovendien voegt Gasterij Stadzigt hier graag nog een vierde P aan toe. Passie! Laat u verrassen!

stadzigt gasterij winkel labelBij binnenkomst ziet u het meteen! De winkel Puur Genieten ligt net voorbij de ingang aan de linkerkant en biedt een gevarieerd assortiment artikelen aan: naast de dagelijkse (biologische) boodschappen vindt u hier ook groenten, kruiden en fruit en niet te vergeten unieke cadeauartikelen. Heerlijke olijfolie uit Italië bijvoorbeeld.

Info

Gasterij Stadzigt NaardenGasterij Stadzigt
Meerkade 2a
1412 AB Naarden
Tel: +31 (35) 6948383
Email: info@gasterijstadzigt.nl

Bereikbaar met openbaar vervoer en auto: routebeschrijvingenReacties

Reacties

Comments are closed.