Brasserie TOV achter de kerk

tovachterdekerk-naarden

Brasserie TOV achter de kerk

is een gezellig restaurant in Naarden-Vesting achter de Grote Kerk, met een zonnig buitenterras. Een Nederlandse menukaart met veel verschillende gerechten en passende wijnen maken de lunch en het diner voor u compleet. Ook voor lunch, feesten, partijen en zakelijke diners kunt u bij TOV achter de kerk terecht!

High Tea

U kunt in TOV een heerlijke High tea bestellen. Onbeperkt thee drinken terwijl u geniet van vijf zoete hapjes en vijf hartige hapjes, die op een etagère worden opgediend. Deze High Tea´s worden alle dagen van de week van dinsdag tot en met zondag geserveerd.

Naast de High Tea serveert men ook de High special. Dit is een High Tea met twee drankjes naar keuze, en die eindigt met koffie of thee.


High Wine

High Wine bestaat uit een vijftal hartige gerechten en wordt afgesloten met een dessert. Daarbij serveert men twee glazen witte of rode huiswijn en wordt geëindigd met koffie of thee.

Eventueel kunt u de High Wine uitbreiden met een feestelijk glas Prosecco.

Ook houden we rekening met uw voorkeur. Het is mogelijk om vegetarische hapjes te serveren, en we kunnen ook rekening houden met allergieën. We willen deze speciale wensen wel graag van te voren weten.

Brasserie TOV achter de kerk
Kerkpad 1
1411 PW NaardenReacties

Reacties

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.