Arsenaal Restaurants

arsenaal-restaurant-naarden

Paul Fagel Arsenaal Restaurants

U hebt zin in iets voortreffelijks. In een diner waarbij u na afloop gelukzalig achterover leunt. Ontspanning, plezier en gezelligheid. En een herinnering die uw smaakpapillen nog lang bijblijft. Welkom in Restaurant Het Arsenaal. Een prachtig gedecoreerd historisch pand, dat vrijwel even intiem en ongedwongen aanvoelt als uw huiskamer.

arsenaal-rest-naarden2Een prachtig gedecoreerd historisch pand, dat intiem en ongedwongen aanvoelt. Ook op uw bord ervaart u de persoonlijke aandacht. Laat u verwennen door klassieke culinaire hoogstandjes. Zonder poespas, alleen pure en eerlijke smaken. Grootschalig of intiem, bruisend of ingetogen, jolig of chique, men biedt u een ruimte, inrichting en decoratie op maat. Met het Restaurant, De Brasserie en De Theaterzaal beschikt men over 3 bijzondere locaties, met ieder een eigen sfeer. Product presentaties, workshops, diners of zakelijke bijeenkomsten, maar ook uw huwelijk van ceremonie tot receptie of feest; het wordt tot in de puntjes verzorgd. Elke evenement een onvergetelijk evenement!

Diner voor concert

Er zijn gedurende het hele jaar, diverse concerten in de Grote Kerk te Naarden. Wilt u vooraf dineren? U bent van harte welkom bij Paul Fagel Arsenaal Restaurants vanaf 17.00 uur voor het diner. Men zorgt ervoor dat u op tijd in de kerk bent.

Voor alle gasten die regelmatig Naarden-Vesting bezoeken om een prachtig concert in de Grote Kerk te beluisteren, serveert men altijd een aantrekkelijk en culinair 3 gangen menu vooraf, zodat u ongestoord heerlijk kunt dineren en de eventuele files kunt ontlopen. Men zorgt ervoor dat u op tijd aanwezig bent. De keuken is doorlopend geopend.

Graag tot ziens.

Paul Fagel Arsenaal Restaurants
Kooltjesbuurt 1
1411 RZ NaardenReacties

Reacties

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.