4 Lunch

4 Lunch is een bedrijf net buiten de vesting dat compleet verzorgde lunches kan aanbieden. Naast lunches voor bijvoorbeeld vergaderingen maakt het bedrijf ook lunches om mee te nemen. Gezond en makkelijk verpakt.

4lunch-broodjeDe broodjes zijn origineel, én gezond belegd. De broodjes worden in een professionele keuken bereid en zijn zo verpakt dat ze makkelijk mee te nemen zijn als u buiten de deur wilt gaan lunchen.
4 Lunch levert ook heerlijke salades, smoothies, wraps, pastasalades en vers fruit, brood op stok, verjaardagstaart, borrelhapjes en lunchpakketten. Dit alles bezorgt 4 Lunch gratis binnen de regio! Krijgt u gasten dan presenteert 4 Lunch de broodjes op schalen. Is een van uw medewerkers jarig en wilt u iets lekkers voor bij de koffie? 4 Lunch regelt het graag voor u.

Elke maandag een kistje vol seizoensfruit afgeleverd krijgen, dat kan ook. Heel gezond en smakelijk.
Verder kunt u bij 4 Lunch ook terecht voor ijs: Lactose-vrij, Gluten-vrij, Soja-vrij en 100 % vegan. In 6 heerlijke smaken: Banana Bahiana, Chococolate, Maromokotro Snow White, Mama Mango Maracuja, Framboise Extase en Kyoto Murasaki!

 
4 Lunch
Kobaltstraat 11c
1411 AM Naarden
Tel 035 – 69 29200 (24/7)Reacties

Reacties

Comments are closed.