Open Podium Voorstelling: “Stel…”

Amateur toneel in Naarden vesting. Woensdag 18 mei aanstaande organiseert de theaterstichting  Naardens Podium in Naarden vesting de open podium voorstelling  “Stel…” Een meeslepende voorstelling voor jong en oud. Dit is alweer de derde keer dat theaterstichting  Naardens Podium door middel van een “Open podium” een andere Theatergroep verwelkomd.

Toneelspel Theatergroep Pluus

De korte maar mooie theatervoorstelling onder de welluidende naam “Stel…” wordt uitgevoerd door theatergroep Pluus. Op de bühne zullen staan: Liesje de Graaf en Petra Bakels, die onder vakkundige regie van Elisabeth Loot-Verlee het publiek in vervoering zullen brengen.

Deze voorstelling, met prachtig taalgebruik en vele herkenbare  en ontroerende momenten, zit vol met humor en vooral melancholie.

“Stel…”

We hebben het allemaal, die gedachte van; “Stel…” Twee zusters ontmoeten elkaar op een bankje in een park. En beiden mijmeren over de vele momenten met hun overleden broers en zusters. Ze keuvelen over van alles en nog wat en ze reflecteren over wat er niet gebeurd is maar ten einde ook over wat er wél gebeurd is. Een prachtig verhaal verteld op een bijzondere wijze, die het gehele publiek zal vermaken.

Aanvang theatervoorstelling

De gasten worden verwacht om 19:30 uur waarop Bastion Oranje haar deuren zal openen en toegang zal verschaffen tot de foyer en de avondkassa. De voorstel vangt aan om 20:00 uur.

Kaartverkoop

Kaarten voor de theatervoorstelling zijn telefonisch te reserveren tussen 18:00 uur en 20:00 uur op telefoonnummer  06-50244233 of per email reserveer@naardenspodium.nl.

De kosten zijn slechts € 10,00  per persoon, abonnees en vrienden van het Naardens Podium krijgen maar liefst 50% kassakorting.

Voor meer informatie over de theaterstichting  Naardens Podium kunt u terecht op www.naardenspodium.nl


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.