Najaarsconcert Nederlandse Haendelvereniging

Georg Friedrich HandelZaterdag 8 oktober zal de Grote Kerk in Naarden weer gevuld zijn met een grote schare fans van de Nederlandse Haendelsvereniging.

Dit keer staat het najaarsconcert van de Nederlandse Haendelsvereniging 2011 in het teken van het afscheid. Na jaren van trouwe dienst zal dirigent Thijs Kramer voor de allerlaatste keer het concert van de Nederlandse Haendelsvereniging leiden.

Thijs Kramer leidde het 110 koppige koor sinds 1989. Het muzikale programma is voor deze uit

voering speciaal door Thijs Kramer samengesteld.
Op deze avond zullen ten gehore worden gebracht: het Requiem van Mozart en Missa in Honorem Sanctissimae Trinitatis van Cuypers.
Op de avond van het afscheid van Thijs Kramer zal deze zijn dirigeer stok overhandigen aan Andrew Wise die hierna de leiding van dit koor zal overnemen.

De Nederlandse Haendelvereniging (NHV) is ooit ontstaan uit de Christelijke Oratoriumvereniging ‘Bel Canto’ en werd officieel opgericht in 1946. De Nederlandse Haendelsvereniging is een graag geziene gast in de Grote Kerk van Naarden, hun aanhang en toehoorders zullen wederom in vervoering worden gebracht.

NHV in Naarden Vesting

Toegang: Kaartverkoop aan kassa
Datum: Zaterdag 8 oktober 2011
Locatie: Grote Kerk Naarden
Aanvangstijd: 14:15 uur
Meer informatie: www.haendelvereniging.nl
bestelbureau@haendelvereniging.nl

  • 8 oktober helaas bezet maar wel interesse om de Nederlandse Haendelvereniging in Naarden te zien spelen? De Nederlandse Haendelvereniging heeft meerdere uitvoeringen per jaar in de Grote Kerk. Ook zijn er door het jaar heen veel andere interessante muziek uitvoeringen.
  • Wil je op de hoogte blijven van alles in Naarden? Ga dan naar de Facebook pagina van Naardenvesting.info en druk op de “vind ik leuk” knop.


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.