Music Behind the Walls 2011

Op 4 en 5 juni 2011 wordt Naarden vesting tijdens het festival Music Behind the Walls omgetoverd tot één grote oefenbunker. Alhoewel de gerenommeerde bands die ten tonele zullen verschijnen hun oefensessies allang achter zich hebben, zal het muzikaal donderen worden in Naarden. Tijdens het festival is iedereen welkom te genieten van de diversiteit aan muziekgenres.

Topnamen als Massada, PianoJam, Gaya Proost featuring Dragan Calina, Radio Town Jazzband, Trio E Pasta E Basta en Gerald zullen een weekend lang Naarden muzikaal in vuur en vlam zetten.

Zaterdag en zondag zal het marktterrein omgetoverd worden tot een heus festivalterrein. Gasten zijn welkom vanaf 15:00 uur

Massada op Music Behind the Walls

Door kenners wordt Massada gezien als de klapper van het  festival. Massada behaalde hun roem met hits als Latin Dance, Dansa, Arumbai, Sajang é. Hits die wekenlang de top van de Top 40 aanvoerden. Johnny Manuhutu en de zijne zullen voor vuurwerk zorgen; dat is gegarandeerd als je Massada in huis haalt.

Eye4Me en Cafe Aan Huis

Het organiserend comité heeft ook dit jaar weer het doel gesteld een succesvol festival voor Naarden te organiseren. Eye4Me en Café Aan Huis nemen, net als vorig jaar, de organisatie van dit spektakel op hun schouders. Een muziek- en amusementsevenement voor jong en oud.

Ook bij slecht weer zal de grote tent voldoende beschutting bieden voor alle festivalgangers.

Info Music Behind the Walls

Locatie Adriaan Dortsmanplein Naarden

Datum: 4 & 5 juni

Tijd: vanaf 15.00

Line-up: PianoJam, Radio town Jazzband, Trio Pasta E Basta

Massada, Gaya Proost ft.DraganCalina, Gerald

Kosten: 3.00 inclusief 2 consumptie munten


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.