Laat je portretteren

Reserveer nu!

linelledeunkLaat je portretteren
Een portret van jezelf, je partner, je gezin, familie, vriendengroep, enz. Gemaakt door één van de exposanten van het Foto Festival Naarden. Voor maar 50 euro.

Reserveer op de website van het Foto Festival. Vul daar je gegevens in en kies een fotograaf, en kies daarna dag en tijd.

Laat deze unieke kans om een prachtig portret te laten maken door spraakmakende fotografen niet lopen!

Laat je bijvoorbeeld portretteren door:

Danielle-Regout-Water_-4-1024x668Danielle Regout: Danielle begon na haar studie Communicatie een bedrijf gespecialiseerd in het digitaliseren van foto’s en het maken van fotoalbums. In 2011 begon ze met een opleiding aan de Foto Academie in Amsterdam, vanaf 2013 werd dit de Fotovakschool. Hier studeerde ze in maart 2015 af als documentair/autonoom fotograaf. Op dit moment werkt ze aan het project Hijab Unravelled over moslima’s en wat hun hijab (hoofddoek) voor hen betekent, buiten het geloof om. Daarnaast zal haar werk deze zomer te zien zijn in het Horizonte Zingst festival in Duitsland.

breathless_erikjanvenhuizen_3van6Erik Jan Venhuizen: Erik is in december 2012 afgestudeerd aan de Fotoacademie Groningen. Hij maakt portretten waarin een menselijke gedraging of eigenschap centraal staat. Een belangrijk thema is dat mensen niet altijd controle hebben over hun uiterlijk, gedrag of de situatie waarin zij zich bevinden. Dat thema staat ook centraal in de serie BREATHLESS, te zien tijdens het FotoFestival Naarden.

Linelle-Deunk-Oeganda-james-16-yrs-IILinelle Deunk: Linelle is na een wetenschappelijke carrière in 201o afgestudeerd aan de Fotoacademie en sindsdien werkzaam als documentair- en portretfotograaf, zowel voor De Volkskrant, diverse magazines als eigen vrije projecten.

saskiaboelsumsfotoSaskia Boelsums: Ze groeide op in Perzië (Iran) en op Curaçao. Boelsums volgde de opleiding Grafische en Ruimtelijke Vormgeving aan de Academie Minerva te Groningen. Sinds 1999 bestaat haar werk veelal uit 3D-installaties, vaak gemaakt in samenwerking met Peter Veen. Vanaf 2013 heeft ze zich volledig toegelegd op fotografie. Saskia Boelsums heeft in 2014 verschillende nominaties en prijzen verworven.

Of lees meer over het Foto Festival Naarden 2015 en de andere activiteiten.


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.