La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk Naarden Vesting

La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk Naarden Vesting

La TableVan 8 t/m 11 november vindt in the Grote Kerk Naarden Vesting de La Table sfeerbeurs plaats. De sfeerbeurs is een stijlvol lifestyle-event dat helemaal op zijn plek is in de prachtige Grote Kerk Naarden Vesting. De beurs is bekend vanwege de originele exposanten en de hoge kwaliteit. De sfeer op de beurs zou dit jaar omschreven kunnen worden met ‘edele eenvoud en stille schoonheid’.

De nadruk van de beurs ligt op smaakvolle tafel- en intereurdecoratie. Er zijn bijzondere thematafels, kunst, exclusieve woonaccessoires en natuurlijk veel lifestyle. Bovendien is er ook ruimte voor mode, juwelen & sierraden, wijnen en culinaire specialiteiten.

De La Table sfeerbeurs is dus de perfecte plek om inspiratie op te doen voor de tafelschikking van je kerstdiner. De bekende interior decorator Roelfien Vos zal tijdens La Table een grote ruimte inrichten met ‘een imposante mix van kleuren, materialen en stoffen’.

Ook kunt u op het delicatessenplein kijken hoe u een onvergetelijke en op bijzondere ingrediënten gebaseerde maaltijd op tafel kan zetten.

Voorproeven:

http://youtu.be/0Ag4r-gO8Aw

Als u toch op de vesting bent

kijk dan ook even naar de leuke winkels en bijzondere eetgeledenheden.

Contactinformatie La Table sfeerbeurs

Website La Table sfeerbeurs

Donderdag 8: 10-18 uur

Vrijdag 9: 10.00-21.30 uur

Zaterdag en zondag: 11.00-18.00 uur

Entree is 15,- euro aan de kassa.

 

 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.