(Kunst) om mee te nemen in Galerie Pouloeuff

(Kunst) om mee te nemen in Galerie Pouloeuff

Galerie Pouloeuff heeft een bijzondere nieuwe expositie georganiseerd. “(Kunst) om mee te nemen” verzamelt de kunst van zes talentvolle jonge kunstenaars. Eigenzinnige sieraden, award winnende design tassen, verfijnde inkttekeningen op hout, kleurige vrolijke monsters op doek, het Hooglied, de stad en de natuur als inspiratiebron voor bronzen sculpturen en schilderijen. De kunstenaars werken allemaal in verschillende disciplines. In deze post zullen we twee van de zes kunstenaars er even uitlichten, voor de andere kunstenaars kunt u nog tot 13 mei bij Galerie Pouloeuff terecht.

Lisa VergeerGalerie Pouloeuff

Lisa Vergeer (1988) is een mode-designer. Met haar label Weleer Vergeer heeft ze reeds verschillende awards weten te bemachten. Haar focus als designer ligt op natuurlijke materialen die mooi oud worden. Bij het ontwerpen zoekt ze naar nieuwe manieren om dingen te maken. Kwaliteit, vakmanschap en innovatie zijn de kenmerken van haar werk.

Klik hier om naar de website van Lisa Vergeer te gaan.

Cil Laurens

Het werk van Cil Laurens laat zich kenmerken door prachtige vrouwfiguren omgeven door bijzonder gedetailleerde patronen bestaande uit bloemen en dieren. Het werk is een kruising tussen Toulouse-Lautrec, Klimt en Japanse Ukiyo-e kunst en shojo (meisjes) manga.

Klik hier om naar de website van Cil Laurens te gaan.

 

Informatie (Kunst) om mee te nemen in Galerie Pouloeuff

De expositie “(Kunst) om mee te nemen” loopt nog tot 13 mei 2013. Galerie Pouloeuff is te bezoeken op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00.

Klik hier om naar de website van Galerie Pouloeuff te gaan.

Klik hieronder voor de websites van de andere kunstenaars die momenteel in Galerie Pouloeuff exposeren:

Darja Charapova

Doesjka Jaspers

Marinka Oosterveen

Leon Römer

 

 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.