Kerstmatinee in Bastion Oranje: A Christmas Carol

Kerstmatinee in Bastion Oranje: A Christmal Carol
van Charles Dickens

Marley was dood, zo begint het beroemde kerstverhaal van Charles Dickens. Als zijn vroegere compagnon, de gierigaard Scrooge, op kerstavond alleen thuis zit, komt de geest van Marley door de muur zijn kamer binnen. Om zijn middel draagt hij zware ketenen, gemaakt van geldkisten, hangsloten en zware beurzen. Sinds zijn dood, precies zeven jaar geleden, is hij gedoemd daarmee rond te zeulen. Scrooge staat hetzelfde lot te wachten tenzij hij zijn leven betert.
“Je zult bezocht worden door drie geesten” kondigt Marley aan.Dit kerstverhaal, tot een zesde ingekort, wordt levendig verteld door Thea Rijsewijk en afgewisseld met sfeervolle vioolmuziek,  gespeeld door Gerbrand Dijkstra.

Deze voorstelling maakt deel uit van een sfeervol kerstmatinee OP zondag 23 december 2012 in Bastion Oranje op de Oostwalstraat 3, Naarden.

Contactinformatie Kerstmatinee in Bastion Oranje

Bastion Oranje is geopend vanaf 14.00 uur. De matinee begint om 14.30. De voorstelling zal om 15.00 uur beginnen. Na de voorstelling is er gelegenheid om tot 17.30 gezellig na te praten in een gezellige kerstsfeer.
De entree voor de matinee bedraagt € 10,00 per persoon (incl. hapjes en een drankje). Abonnees en vrienden en huidige medespelers van Naardens Podium krijgen 50% korting.

Reserveren is noodzakelijk. Dit kan via e-mail: reserveer@naardenspodium.nl of
telefonisch 06-50244233 (ma t/m vrij 18.00-20.00 uur)


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.