Kerstmarkt Naarden Vesting 2012

Kerstmarkt Naarden Vesting 2012

KerstmarktOp 15 december is de jaarlijkse Kerstmarkt weer te bezoeken in de Naarden Vesting. Deze gezellige traditionele markt wordt gekenmerkt door de bijzondere sfeer die wordt versterkt door de historische locatie. Op de Kerstmarkt is ook altijd een mooie levende kerststal te zien. Stichting Burgerzin heeft dit mooie evenement georganiseerd.

Aan de Kerstmarkt in de Naarden Vesting werken verschillende organisaties mee. Het Naardens Toneel, het Comenius koor en Muziekvendel Nardinc maken van de Kerstmarkt een ervaring. Door middel van de verschillende organisaties die meewerken kunt u zich al aardig inbeelden wat u allemaal op de Kerstmarkt kan verwachten!

Informatie Kerstmarkt

De Kerstmarkt vind plaats op 15 december van 10.00 tot 20.00 in de Naarden Vesting. Zorg er in ieder geval voor dat u er rond 18.00 uur nog bent want dan is een prachtige optocht door de straten van de vesting.

Als u dan op de vesting bent kijk dan ook op de prachtige winkels en de gezellige eetgelegenheden die de Naarden Vesting te bieden heeft.

 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.