Jaarmarkt Keverdijk

Jaarmarkt Keverdijk

JaarmarktkeverdijklogoEen gezellige markt op zaterdag 30 mei a.s. met ruim 120 kramen, veel gratis kinderattracties en een leuk muziekprogramma. Voor ieder wat wils!

Kraampjes

Al jaren wordt er een jaarmarkt op de Keverdijk in Naarden georganiseerd. Een gezellige markt met tientallen kraampjes en activiteiten voor grote en kleine bezoekers.
De jaarmarkt op de Keverdijk in Naarden heeft aan belangstelling geen gebrek. Vorig jaar vormden ruim honderd kraampjes het hart van de Keverdijk.

Entertainment

Ook dit jaar zorgen de organisatoren voor een gezellig programma. Naast de aanwezigheid van de vele kraampjes bomvol oude en nieuwe spulletjes, kunnen de bezoekers op diverse plaatsen genieten van demonstraties, live muziek en terrasjes.
Natuurlijk is er ook voor de allerkleinsten van alles te beleven. Geschminkt worden, springen op het luchtkussen, zweven in de molen of figuurtjes maken van ballonnen.
jaarmarktfoto
Het is er allemaal. De Keverdijk op z’n best. Veel bezoekers uit Naarden, maar ook uit andere gemeenten, weten dit evenement al jaren te waarderen.

De jaarmarkt vindt plaats in het hart van de Keverdijk in Naarden aan de Kolonel Verveerstraat, Majoor Kampstraat en de Evert de Bruijnstraat.

Praktische info

JaarmarktkraampjesDatum: zaterdag 30 mei 2015
Plaats: Keverdijk Naarden
Tijdstip: 09.00 uur tot 16.00 uur
Toegang: gratis
Informatie: www.jaarmarktkeverdijk.nl

Gezellige drukte in Naarden

Op dezelfde datum is er ook een roeiwedstrijd in Naarden, de Vestingsprint. Het zal een gezellige drukte zijn in de vesting op zaterdag 30 mei!
 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.