Gooimeer Jazz Festival

De Lions Club Vechtmond organiseert ook dit jaar weer haar jaarlijkse Gooimeer Jazz Festival. Zaterdag 2 juli 2011 mogen de voetjes van de vloer in zalencomplex Golfbaan Naarderbos.

Dit jaar heeft de organisatie extra hard gewerkt en een indrukwekkende line-up aan artiesten is hiervan het gevolg. Van Braziliaanse zwoele Bossa Nova tot vette Amerikaanse jazz funk, de gasten worden op een toer door jazz land gevoerd.

Jazzartiesten Gooimeer Jazz Festival Naarden

Artiesten die het podium in Golfbaan Naaderbos zullen beklimmen zijn: Antilliaans Salsaorkest Axoma uit Rotterdam, de Rhythm and Blues band Lils Mackintosh onder leiding van deze veelbelovende jazz vocaliste, het heerlijke loungy Braziliaanse Jazz Kwartet Nossa Bossa en de vijf man sterke Jazz Funk formatie Peter Lieberom Group.
Een avond lang swingen op jazzy klanken van over de gehele wereld. Er kan gedanst worden tot in de late uurtjes, en uiteraard wordt er goed voor de innerlijke mens gezorgd. De zaal gaat open om 19:30 uur en het festival start om 20:00 uur precies.

Naarderbos

Het zalencomplex van de golfclub Naarderbos, waar het Gooimeer Jazzfestival gehouden wordt is makkelijk te bereiken vanaf de autoweg A6 afslag Muiderberg. Ook is er voldoende parkeergelegenheid met ruimte voor totaal ca 500 auto’s.  

Kaarten Gooimeer Jazzfestival

Kaarten zijn te bestellen via de website van het Gooimeer Jazzfestival. Ook is het mogelijk om de kaarten te kopen een van de verschillende verkooppunten.

  • Sigarenhandel J.de Haas en Zn, Burg.van Nispenstraat 1, Laren
  • Primera De Hoek, Sluisstraat 9, Muiden
  • Installatiebedrijf De Haan, Dorpsstraat 1, Muiderberg
  • Bunschoten Herenmode, Havenstraat 13, Huizen
  • Ruijsdael op ’t Hoekje, Ruijsdaelplein 1 in Naarden Vesting.

Gooimeer Jazz Festival

Golfbaan Naarderbos
IJsselmeerweg 100
Postbus 5806
1410 GA Naarden
Tel: +31(0)35-678 39 67

www.gooimeerjazz.nl


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.