Gondelvaart 2012 in Naarden vesting

Gondel vaartOp zaterdag 8 september vindt in Naarden de gondelvaart 2012 plaats. Voor deze tocht, die ’s avonds om negen uur in de industriehaven begint, verzamelen zich een groot aantal bootjes voor een vrolijke en sfeervol verlichte tocht door het water.

De gondelvaart is een traditie uit Naarden vesting en veel verschillende organisaties dragen bij aan het succes van dit evenement. De bootjes worden mooi opgedoft. Doorgaans vuren de kannoniersvereniging een kanonskogel af vanaf hun boot. Ook zijn er in vorige jaren vuurspuwers geweest.

Al met al is het dus een bijzonder evenement dat wordt gevoed door de lokale bewoners en verenigingen. Als u mee zou willen varen in de gondelvaart 2012 is dit mogelijk door je op te geven op gondelvaart@fortronduit.nl. Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat je een mooi versierde boot meeneemt.

Kijk hier voor leuke winkels en eetgelegenheden om uw dag op de vesting compleet te maken!

Foto: Sander van Ekeren

Ook foto’s gemaakt van de Gondelvaart, of een ander evenement in Naarden, stuur ze op naar Fotos@naardenvesting.info en we plaatsen deze op onze site en Facebook pagina


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.