Galerie Josephine

In het hart van Naarden vesting ligt aan de Kloosterstraat 16 het prachtige Galerie Josephine. De geboogde voorgevel geeft direct een artistieke impressie van wat er men binnen mag verwachten.

 


Eigenaresse Marijke Josephine van Boxmeer-Meijerink staat haar gasten graag persoonlijk te woord.

Oog op Oost-Europa

Galerie Josephine focust op kunst met als brandpunt Oost-Europa. In de galerie vindt de bezoeker een uitgebreide collectie schilderijen en sculpturen; in brons, keramiek en steen.

De schilderijen collectie is gevarieerd. Abstracte , realistische en zelfs hyperrealistische werken worden de bezoekers voorgeschoteld. Maar altijd met het oog op Oost-Europa. de Galerie zorgt altijd voor een gevarieerd en vernieuwd aanbod.

Zes maal per jaar krijgt een nieuwe kunstenaar de mogelijkheid zijn werk te tonen. Elke twee maanden wordt de galerie omgebouwd tot een vernieuwde expositie ruimte, met vaak terugkerende bezoekers als gevolg.

Opkomende exposities

  • Tot 5  juni 2011  Boyko Kolev.
  • Tot 19  juni 2011 Fotofestival Naarden (“Hoogst persoonlijk”)
  • Vanaf 5 juni 2011 Margarita Pueva en Kantcho Kanev (Bulgarije)

Galerie Josephine en het Fotofestival Naarden

Galerie Josephine is één van de tentoonstellingslocaties van Fotofestival Naarden 2011, dat dit jaar geopend is van 21 mei tot en met 19 juni. Tijdens deze weken zal de galerie in het teken staan van het thema “Hoogst Persoonlijk” en zijn 21 portretten van 21 Amsterdamse fotografen.

Galerie Josephine

De galerie is drie dagen per week geopend. Vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14:00 tot 18:00 uur bent u van harte welkom.

website – www.galeriejosephine.nl
E-mail: galeriejosephine@gmail.com
tel: 035-7513589
mob.: 06-42002490


Reacties

Reacties

Posted on by Max in kunst en antiek

Comments are closed.