Fotofestival Off in Naarden 2011

Fotofestival Off is eigenlijk een festival in een festival. Vanaf het tweede Fotofestival Naarden was Festival Off erbij. En ook dit jaar wordt dit bijzondere festival gevierd. Fotofestival Off is uniek in Nederland.

Van 21 mei tot en met 19 juni 2011 zal Festival Off plaatsvinden in Naarden en Vesting-Naarden.

Festival Off wordt georganiseerd door gepassioneerde fotografen die graag hun kunst van de fotografie uitdragen aan het grote publiek. Festival Off lift in deze mee met de grote broer Fotofestival Naarden, die dit jaar als thema heeft “Let’s Face it”.

Foto exposities Fotofestival Off

© Foto: Ben Ernst, op het fotofestival off

© Foto: Ben Ernst, op het fotofestival off

Festival Off geeft fotografen de mogelijkheid hun eigen expositie te openen tijdens het Fotofestival Naarden. De fotograaf geeft hierbij zelf invulling aan de locatie en de wijze van presentatie. Een uniek podium ter presentatie van fotografische werken los van het stramien van het grote festival. Dit geeft Festival Off zijn eigen stijl.

Festival Off is de kans voor amateurfotografen en professionals om zichzelf in de “picture” te spelen van foto minded Nederland. Door middel van op zich zelf staande exposities binnen het grote festival draagt Fotofestival Off zijn eigen visie en attitude uit zonder in het vaarwater te geraken van Fotofestival Naarden.Deelnemers voor Fotofestival Off gezocht

Mocht u zelf een gepassioneerd fotograaf zijn en graag uw werk tentoonstellen, neem dan contact op met de organisatie van Festival Off.

Festival-OFFice
Pastoorstraat 22
1411 SE Naarden-Vesting
Mobiel : 06-55786031
E-mail : off@fotograaf.com
Site:      www.festival-off.nl/

 

 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.