Fortengolf

Op Bastion Turfpoort, tussen de kogelvangers, bovenop de kazematten en zelfs in de duistere luistergang, speel je Fortengolf, een mooie maar pittige variant op Boerengolf. Fortengolf is een combinatie van golf, croquet en midgetgolf en de leukste manier om Vesting Naarden te beleven en te leren kennen als onderdeel van de Hollandse Waterlinie!

fortengolf
De hoogteverschillen zijn groot, de bal is klein, de stick is geen gewone golfstick en de collega’s of familieleden zitten je op de hielen! Drill-sergeant Van Beveren heeft bij elke hole wel commentaar op de nieuwe rekruten.

Fortengolf spelen kan elke dag waarop het Vestingmuseum open is en je bent er ruim een uur mee zoet (behalve als je je balletje kwijtraakt natuurlijk).

Fortengolf op Bastion Turfpoort: doeltreffend plezier!

Je kunt Fortengolf in grote en kleine groepen spelen, het is geschikt voor uiteenlopende leeftijden, ook voor kinderen, en daardoor heel geschikt voor familie-uitjes, maar ook voor een vrijgezellendag of andere groepsuitstapje. Een ideale mix tussen actief en recreatief zijn en ondertussen er nog wat van opsteken ook!
Fortengolf is een leuke teamactiviteit die ook heel geschikt is om een vergadering of andere serieuze bezigheden mee te onderbreken. Het kan recreatief gespeeld worden of je maakt er een echte wedstrijd van. Geschikt voor iedereen die het leuk vindt om actief bezig te zijn in de natuur, en die tegelijk wat cultuur wil opsnuiven. De unieke locatie Bastion Turfpoort draagt aan dat laatste zeker bij.

Praktische info Fortengolf

Je kunt Fortengolf spelen op elke dag dat het Vestingmuseum geopend is.
De kosten bedragen € 4,- p.p. (plus de entree voor het museum, Museumkaart is geldig).

Ook leuk voor groepen, in combinatie met een rondleiding, rondvaart en/of kanonschot, met een borrel, lunch of in combinatie met een vergadering. Of het nu een zakelijke groep is, een personeelsgroep, een familiegroep, een groep kinderen, plezier gegarandeerd! Neem voor deze combinaties even contact op met het Vestingmuseum.

Het Vestingmuseum

bastion_turfpoortEn natuurlijk een bezoek aan het Vestingmuseum zelf!

Als je wil weten waarom de Vesting Naarden een zespuntige stervorm heeft, en ook als je benieuwd bent naar de geschiedenis van andere vestingsteden in Nederland. Een bezoek brengen aan dit ondergrondse- en openluchtmuseum geeft je een goed beeld van de historie van de vestingbouw, de stad Naarden als vestingstad en de Hollandse Waterlinies. Wandel ook eens over de vestingwallen of bekijk de vestingstad vanuit een boot. Voor kinderen is er een speurtocht door het museum. Een bezoek om nooit te vergeten: spannend en leerzaam, zeker in combinatie met Fortengolf!


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.