De Slaapkamer van Sinterklaas

slaapkamer van SinterklaasDe Slaapkamer van Sinterklaas

Sinterklaas heeft weer voet aan wal gezet in Nederland en natuurlijk heeft hij ook een mooie slaapplek nodig! Deze heeft hij gevonden in Naarden. In het Vestigingsmuseum kan iedereen even op bezoek bij de Sint die hier zijn slaapkamer heeft.
Weet u niet zo goed wat u in deze koude herfstweken kunt gaan doen met uw kinderen? Dan is een bezoek aan het Vestigingsmuseum in Naarden een goede keus! Daar kunt u leren over de geschiedenis van Naarden, lekker eten of souvenirs kopen en dus de komende tijd een kijkje nemen in de Slaapkamer van Sinterklaas! Zo is er wat te doen of te zien voor de hele familie. Houdt er rekening mee dat Sinterklaas het bezoek graag ontvangt op zondag of woensdag- en zaterdagmiddag. Op de andere dagen van de week kunnen scholen een afspraak maken om Sinterklaas te bezoeken! Houdt er rekening mee dat de entree voor het Vestigingsmuseum €7,- zijn voor volwassenen en €5,- voor kinderen vanaf 5 jaar. Jongere kinderen mogen gratis bij de Slaapkamer van Sinterklaas naar binnen.

U bent met uw kinderen welkom van 23 november t/m 4 december. Naast Sinterklaas zijn er ook meerdere Pieten die kunstjes doen, spelletjes spelen en pepernoten uitdelen! Ook het grote boek van Sinterklaas zal aanwezig zijn net als zijn nachthemd en nachtmijter.

Misschien kun jij bij een bezoek aan Slaapkamer van Sinterklaas ook vragen om een mooi cadeau op pakjesavond, maar alleen als je heel lief bent geweest!

Info over de Slaapkamer van Sinterklaas

De Slaapkamer van Sinterklaas

Kijk op de website van het Vestingmuseum voor meer informatie.

Als u op de vesting bent, kijk ook even naar de leuke winkels of eetgelegenheden.

Het vestingmuseum vindt u op de:

Westwalstraat 6
1411PB Naarden
info@vestingmuseum.nl


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.