Club Ensuite 25 april

Uitgaan in Naarden, Club Ensuite op 25 april

Club

The Upperdeck en The White Night presenteren Club Ensuite op zaterdag 25 april a.s. in Naarden

Zaterdag 25 april is de Kick Off van een spetterend nieuw concept, Club Ensuite.
Een terugkerende club avond die zal losbarsten vanaf 21.30 uur tot in de vroege uurtjes. Deze Club Ensuite nacht is te beleven op de trendy locatie The Upper Deck in Naarden. Eén van de meest stijlvolle locaties tussen Amsterdam en Hilversum. De Place To Be, en de perfecte plek voor dit nieuwe concept.

Club Ensuite is een speciaal feest voor the Happy People, die op zoek zijn naar kwalitatief en sfeervol uitgaan, among friends. Samen met je partner, een vriendin of juist alleen op zoek naar… iets nieuws, iets verfrissends, iets met een BITE, maar dan in een CLASSY en ongedwongen sfeer! Met elkaar genieten van de lekkerste DJ’s, entertainment, acts, drinks, fingerfood en van de leukste mensen!

Kortom een verfrissende spectaculaire nieuwe clubavond in een Classy maar ongedwongen stijl!

Al sinds 2003 organiseren de ervaren makers van Club Ensuite feesten als de bekende Full Moon Party voor een exclusief en verwend 25+ publiek. Alles gaat los tijdens deze “Grand Opening” op 25 april met een heuse DJ Battle tussen de vaste en gast DJ’s, een Lazy Lounge, Oesters, Sushi, Acts en Entertainment.

De Kick off van Club Ensuite vindt plaats in The Upper Deck in Naarden, een prachtige locatie waar je je vanaf binnenkomst al een VIP voelt. Aan alle luxe zal worden gedacht.

Tickets (alleen voorverkoop, geen deurverkoop) voor deze Club nacht zijn te bestellen bij The White Night.

Er is ook een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar, die met een e-mail te reserveren zijn.

Regels en Voorwaarden op de website van The White Night.

Wat is Club Ensuite

Geniet van elkaar, van leuke en gezellige mensen in een omgeving met verzorgde aankleding en decoratie. Club Ensuite is elke keer anders. Met de resident DJs die iedere editie een gast DJ zullen uitnodigen om mee te battlen… Met een muziekmix van house, club, trance en progressive.
Met verrassende elementen, live acts en entertainment. Soms terug in de tijd waar je danst en sjanst op de lekkerste house classics. Het creatieve team van Club Ensuite bedenkt steeds weer iets nieuws.
De bezoekers van Club Ensuite zijn 25+, leuke ladies & handsome men komen uit alle windstreken.
Chique, Sexy en Stijvol. Dat is Club Ensuite.

De Battle

Tijdens deze Grand Opening editie van Club Ensuite zullen de bekende DJs Dennis vd Geest en Peter Woodz de battle aangaan waarbij het publiek de winnaar mag bepalen. Zal de vingervlugge Peter Woods het winnen van Giant DJ Dennis vd Geest? Of zal Dennis in de volgende editie de deephouse hulp in moeten roepen van Winston Post of Erick E?

The White Night

The White Night is een evenementenorganisatie van parties die voornamelijk plaats vinden in Nederland. The White Night organiseert het hele jaar door verschillende soorten feesten. Voor deze feesten zijn er twee doelgroepen, dit omdat The White Night goed inziet dat men verschillende behoeften heeft om een onvergetelijke avond te beleven. The White organiseert exclusieve feesten voor een kleine groep mensen die op zoek zijn naar net dat beetje meer. Ook organiseert The White Night grote dancefeesten speciaal voor echte party people die op zoek zijn naar het ultieme party gevoel.

Meer horeca

The Upper Deck is een van de vele horeca gelegenheden in Naarden. De Vesting biedt niet alleen deze club gelegenheid maar heeft ook een aantal gezellige café’s en restaurants. Maak van de gelegenheid gebruik om er van een drankje te genieten of een hapje te eten met vrienden, of kom een andere keer nog eens terug. In Naarden beleef je een geslaagde dag, nacht of misschien wel een heel weekend!

 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.