Buitenminsen

Op zoek naar rust? Even lekker onthaasten en genieten van het betere buitenleven?
Dan is Buitenminsen, midden in het Goois Natuurreservaat ideaal.
Buitenminsen is een gezellige, kleine Bed and Breakfast aan de rand van Naarden,  met slechts twee kamers en een suite staat het ver van de grote hotels vandaan. Een plaats waar het mogelijk is om even helemaal tot rust te komen, met een gezellige sfeer en een prachtige omgeving.

Buitenminsen, een zee van rust

Buitenminsen is gelegen midden in het Goois Natuurreservaat, dit maakt de locatie ideaal als startbasis voor wandelingen en fietstochten. Ook de vestingstad van Naarden ligt dichtbij. Maar ook Muiden, Amsterdam en Utrecht zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf Naarden.
Indeling Buitenminsen
Het huis bereiken is al een avontuur op zich, je kunt er namelijk alleen komen via een zandpad. Het pad voert u langs een akker het bos in op een typisch Gooise Eng ligt daar dan ineens B&B Buitenminsen. Niet moeilijk om te vinden, maar wel een prachtige ligging.

 

De Kamers

In de hoofdwoning bevindt zich een gezamenlijke woon/eetkamer en een moderne keuken die iedereen mag gebruiken.
Beide gastenkamers hebben een eigen badkamer met douche en toilet, een televisie en de mogelijkheden om koffie en thee te zetten.

 

De suite

In de royale, vrijstaande suite is het met 2-4 personen echt goed vertoeven, de suite is van alle gemakken voorzien.
Een eigen keuken, badkamer, tweepersoonsbed, slaapbank en een grote eet- of vergadertafel maakt deze ruimte niet alleen uitstekend geschikt voor prive gebruik, maar ook voor professionals die samen op de hei de zaken weer eens rustig op een rijtje willen krijgen.

 

Info Buitenminsen

Buitenminsen
Oud Huizerweg 44-46
1411GZ Naarden
T:0355266936
M: 0646202785


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Hotels DB

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.