Boeken, Kunst en Antiek markt Naarden

Aanstaande zaterdag 11 Juni 2011 vindt in Naarden de boeken-, kunst- en antiek markt plaats. Het evenement vindt plaats aan de Nieuwe Haven van Vesting Naarden nabij het Arsenaal.

De tijd van de zomer is weer aangebroken en er is niets lekkerder dan op een vrije zaterdag rond te struinen op een markt op zoek naar koopjes en hebbedingetjes. Zoeken, speuren en rondneuzen in al het goede wat de koopmannen en vrouwen van deze markt te bieden hebben. Afdingen hoort uiteraard bij het spel van koop en verkoop.

Boeken, Kunst en Antiek

De boeken-, kunst-, en antiek markt van Naarden Vesting staat heinde en verre bekend om zijn gevarieerde aanbod. Leuke kraampjes met veel curiositeiten, eigentijdse kunstvoorwerpen en heel veel boeken. Altijd een plek waar u uw collectie weer eens even kunt aanvullen.

Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Een hapje en een drankje behoort uiteraard tot de mogelijkheden gedurende deze gezellige marktaktiviteit.

De markt opent om 10:00 en sluit om 17:00.

De toegang tot deze markt is zowel voor volwassen als ook voor de kids geheel gratis. U bent van harte welkom aanstaande zaterdag op de boeken-, kunst-, en antiekmarkt van Naarden Vesting.

Info

Datum:11 Juni
Tijden: 110.00 tot 17.00 uur
Locatie: Nieuwe Haven in Naarden

 

Foto met dank aan Joost Majoor

 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.