Bach in Naarden, Herzlich Tut Mich Verlangen

De Nederlandse Bachvereniging brengt weer een heerlijke avond vol traditionele klassieke klanken ten gehore in de Grote Kerk te Naarden-Vesting. Het orkest en ripiënisten voor deze avond zijn dirigent Jos van Veldhoven, sopraan Maria Keohane, alt David Allsopp, tenor Marcel Beekman en bas Christian Immler. Een prachtig ensemble aan volle stemmen die de harten van de toehoorders sneller zal doen kloppen.

Herzlich Tut Mich Verlangen

Deze avond worden er vijf stukken opgevoerd van twee componisten. Van Johann Sebastian Bach vertolkt men: Es ist nichts gesundenes an meinem Leibe (BWV 25), Herr gehe nichts ins Gericht (BWV 105), Sehet, wir gehen hinauf gegen Jerusalem (BWV 159).

En van Georg Philipp Telemann de volgende werken: Herzlich tut mich verlangen (TWV 1:784), Ach, wie nichtig, ach wie fluchtig (TWV 1:38) ‘Trauer-Actus’ .

De Nederlandse Bachvereniging is een graag geziene gast in de Grote Kerk van Naarden. Een grote schare vaste fans zal ook dit maal weer zorgen voor een warm ontvangst. Door de kenners is Bach samen te vatten in twee woorden: “puur genieten”.

Bachvereniging, Herzlich Tut Mich Verlangen

Toegang:                        kaartverkoop en avondkassa
Datum:                            Woensdag 5 oktober 2011
Locatie:                          Grote Kerk Naarden
Aanvangstijd:               20:15 uur
Meer informatie:         www.bachvereniging.nl
030 – 2 513 413   (10.00 tot 16.00 uur)

 

  • 5 oktober helaas bezet maar wel interesse om de Nederlandse Bachvereniging in Naarden te zien spelen? De Nederlandse Bachvereniging heeft meerdere uitvoeringen per jaar in de Grote Kerk. Ook zijn er door het jaar heen veel andere interessante muziek uitvoeringen.
  • Wil je op de hoogte blijven van alles in Naarden? ga dan naar de Facebook pagina van Naardenvesting.info en druk op de “vind ik leuk” knop.


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.