About

Naarden-Vesting

Naarden-Vesting

Naardenvesting.info is een initiatief van The Market Thing en is een website over Naarden-Vesting, een vestingstad in Noord Holland. Onze site geeft informatie over winkels, restaurants, café’s,  hotels en bezichtigingen in de vestingstad Naarden.

Verder houdt Naardenvesting.info je constant op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen uit de vesting en omstreken.

Bedrijven in Naarden

Voor een restaurant, café of winkel is een plaatsing op NaardenVesting.info gratis. Ook evenementen, nieuwe exposities en ander nieuws kunnen we gratis op de site plaatsen. Voor extra aandacht voor je bedrijf is het mogelijk om te adverteren.

Aanmelden

Als je zelf een winkel, café of restaurant in Naarden hebt, en je staat nog niet  op de site, meld je dan meteen aan. Kijk hier voor meer informatie en stuur een mailtje met materiaal naar Contact@naardenvesting.info

Content

Vind je het leuk om af en toe een stukje te schrijven over de vestingstad Naarden of heb je misschien hele mooie foto’s filmpjes of ander materiaal dat je graag wil delen? Wij vinden het altijd leuk om materiaal te ontvangen!

Zelf schrijven.

Lijkt het je leuk om regelmatig te schrijven over je passie, hobby of stad, en op deze manier leuk bij te verdienen? Begin je eigen web magazine!

The Market Thing levert je de website,  traint je in het schrijven en zorgt voor de Marketing, Promotie, SEO en adverteerders. En dit alles zonder investering. (mail voor voor meer info)

 

The Market Thing

NaardenVesting.info is een onderdeel van The Market Thing.