Aankomst FotoFestival 2015

Thema ‘water’ tijdens FotoFestival 2015 in Naarden

Logo van het FotoFestival 2015

Met de aankomst van het FotoFestival 2015 in Naarden-Vesting worden opnieuw, zoals iedere twee jaar, de meest mooie en/of aangrijpende foto’s getoond uit een van tevoren bepaald thema. Naardenvesting.info geeft graag al wat informatie weg rondom dit nieuwe thema. Het jaar 2015 staat in het teken van ‘Water’. Hoe toepasselijk is het ook dat het Vesting stadje Naarden is omgeven door water. Zou dit mee hebben gedragen voor de keuze van het nieuwe thema van het FotoFestival 2015?

FotoFestival Naarden is het oudste fotofestival van ons land en is eerdere keer opnieuw de moeite waard om te komen kijken. Met iedere keer een nieuw thema wordt het knusse Vesting stadje Naarden omgetoverd tot een openlucht fotoboek waar u zelf doorheen kunt wandelen. Lopend door de oude nauwe straatje van Naarden-Vesting, kijkend naar de buiten en binnen opgehangen of geplaatste foto’s op groot en klein formaat, gaat u veel meer van het thema ‘Water’ begrijpen. Een thema als ‘Water’ is tenslotte nogal abstract en zegt nog niet direct heel veel. Toch is water een heel belangrijk iets in ons leven, zonder water geen leven! Maar ook ons lichaam is voorzien van ongeveer 70% water. Water is eigenlijk een rode draad door het leven op aarde.

Voorbereidingen Fotofestival 2015

Voorbereidingen In Naarden-Vesting komen langzaam de eerste voorbereiding voor het FotoFestival 2015 opgang. Het is voor veel mensen altijd weer opnieuw een leuk en creatief project om alles goed en mooi gepresenteerd te krijgen.

Tijdens een periode van ruim 5 weken, 14 mei 2015 t/m 21 juni, kunt u de foto’s in Naarden-Vesting komen bewonderen. Bent u een professioneel fotograaf en heeft u behoefte uw werk te laten zien en het valt binnen het thema Water? Dan kan het materiaal ingezonden worden .

 Info  Fotofestival 2015 
Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.