2e Editie Gooische Vesting Rally

Op zondag 12 april 2015 vindt de Gooische Vesting Rally plaats

2e Editie Gooische Vesting Rally

RallyIn maart 2014 opende de Gooische Vesting Rally het Rally seizoen met een mooi deelnemersveld, toerend door het even mooie landschap. De equipes genoten van een compleet verzorgde dag inclusief borrel.

Binnenkort staat de 2e editie van de rally op het programma.

Terugblik op de Rally van 2014

Het weer was prachtig, en er waren 69 equipes bij de start van de Rally. Maarten Kolff en zijn dochter Felicia kwamen in de tourklasse als eerste over de finish. In de sportklasse waren dit de heren Lantsheer en Oortman Gerlings.

De foto’s op deze pagina geven een impressie van de editie van 2014, gefotografeerd door Willem Rudolf.

Vooruitblik naar de Rally van 2015

Op de website van de Rally is een overzicht te vinden van de deelnemerslijst zoals die er nu uitziet.

U vindt er onder andere Austin Healeys, Porsches, Alfa Romeo’s, Rovers, Triumphs, Aston Martins, Ferrari’s, MG’s, Lancia’s en Jaguars, met bouwjaren tussen 1929 en 2013. De meesten dateren van de vijftiger, zestiger en zeventiger jaren.
 
 

Het belooft weer een prachtig gezicht te worden, de auto’s opgesteld bij de Grote Kerk, of toerend door de stad en het landschap rondom de vesting. Zeker een aanrader om te komen bekijken!

Vrienden van de Grote Kerk

De opbrengst van de Rally komt, mede dankzij sponsors, geheel ten goede aan de Grote Kerk in Naarden.

De Gooische Vesting Rally is een initiatief van de Vrienden van de Grote Kerk Naarden. Alle inkomsten voortkomend uit dit initiatief worden besteed aan het onderhoud van de Grote Kerk.
 
 


Reacties

Reacties

Posted on by Max in Evenementen

Comments are closed.